top of page

za 28 aug

|

CinAct

Opendeurdag CinAct

CinAct heeft zich ontwikkeld tot een unieke organisatie met een bijzonder profiel dat je nergens anders in de Benelux kunt vinden. Kom ontdekken hoe wij tewerk gaan en wat CinAct voor jou kan betekenen. Ben jij klaar om je grenzen te verleggen? Wij ontmoeten je graag!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Opendeurdag CinAct
Opendeurdag CinAct

Tijd en locatie

28 aug 2021, 16:00 – 19:00

CinAct, Fabriekstraat 38, 2547 Lint, Belgium

Over het evenement

Heb je altijd al meer willen weten over de filmwereld en acteren voor camera? Of wil je jezelf uitdagen en je eigen grenzen verleggen? Al deze dingen en meer zal je bij CinAct ervaren.

Kom op onze opendeurdag kijken, luisteren en ontdekken hoe het eraan toegaat in de filmwereld. 

Je krijgt informatie over wat wij als acteeracademie precies doen, hoe we jou begeleiden en wat je kan verwachten van een opleiding bij ons.

Vanaf 16u00 ben je welkom op onze CinAct locatie in de prachtige AED studio's te Lint voor inspirerende gesprekken, interessante interacties en uitdagende ervaringen. We beginnen met een Q&A met Alain Van Goethem. Alain is acteur en runt een succesvolle casting agency in Brussel. Met zijn agency werkte Alain reeds voor talrijke internationale producties van onder meer Apple TV, Netflix en Amazon. Zo stond hij onder meer in voor de castings van Ted Lasso en Tehran. Alain beantwoordt met plezier al jouw vragen.

De rest van het programma volgt nog. Het belooft in ieder geval een boeiende namiddag te worden!

We kijken ernaar uit jou te ontmoeten!

Tot zaterdag,

Het CinAct team.

Deel dit evenement

  • Facebook Social Icon
bottom of page