top of page

za 16 okt

|

Gent

Opendeurdag CinAct Gent

Heb jij altijd al willen acteren voor de camera? Droom jij er van om op een filmset te staan of wil je meer zelfvertrouwen krijgen? Kom dan zeker langs op onze opendeurdag en ontdek de filmwereld en de kunst van het acteren tijdens onze workshop + Q&A met o.a. casting director Kim van Kimcasting.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Opendeurdag CinAct Gent
Opendeurdag CinAct Gent

Tijd en locatie

16 okt 2021, 12:00 – 16:00

Gent, Vijfwindgatenstraat 21, 9000 Gent, Belgium

Over het evenement

Heb je altijd al meer willen weten over de filmwereld en acteren voor camera? Of wil je jezelf uitdagen en je eigen grenzen verleggen? 

Al deze dingen en meer zal je bij CinAct ervaren. Kom 16/10 op onze opendeurdag kijken, luisteren en ontdekken hoe het eraan toegaat in de filmwereld.  Je krijgt informatie over wat wij als acteeracademie precies doen, hoe we jou begeleiden en wat je kan verwachten van een opleiding bij ons. 

Vanaf 12u00 ben je welkom op onze CinAct locatie in de Vijfwindgatenstraat 21 Gent, waar we jou zullen ontvangen met een hapje en een drankje om daarna een interessante leerrijke workshop aan te bieden die je een voorsmaakje zal geven van de opleiding. Afsluiten doen we met een Q&A met studenten en docenten.  

Programma: 

12:00 - 13:00 Ontvangst met hapje en drankje

13:00 - 15:00 Workshop

15:00 - 16:00 Q&A met casting director Kim van Kimcasting

Inschrijven is verplicht. We vragen een kleine bijdrage van €5, die bij inschrijving wordt afgetrokken van het inschrijvingsgeld.

We kijken ernaar uit jou te ontmoeten!

Het CinAct team.

Tickets

  • Ticket opendeurdag

    Omdat er veel no-shows zijn vragen we €5 inkom. Bij inschrijving wordt dit verrekend.

    € 5,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

  • Facebook Social Icon
bottom of page