top of page

za 30 jun

|

CinAct

Zelfzekerheidscursus - Eerste stappen

Ben je minder sociaal, durf je niet veel in publiek ? Ben je het beu om altijd angst te hebben zodra je buiten je comfortzone stapt? Hier moet je zijn. We werken bovendien in zeer kleine groepen, zodat we voldoende aandacht kunnen besteden aan elk individu.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zelfzekerheidscursus - Eerste stappen
Zelfzekerheidscursus - Eerste stappen

Tijd en locatie

30 jun 2018, 10:00 – 18:00

CinAct, Fabriekstraat 38, Lint, België

Over het evenement

Van 16 tot 99 Jaar!

We weten het allemaal: zelfvertrouwen is een vrij ongrijpbaar, vaag concept, waar we eigenlijk nog niet zo lang aandacht voor hebben. Dat het moeilijk is om zelfvertrouwen te definiëren, toonde de wereldvermaarde psycholoog Roy Baumeister aan in de jaren negentig: hij bekeek 15.000 verschillende wetenschappelijke artikels en ontdekte dat slechts 200 daarvan aan de nodige academische voorwaarden voldeden.

Zelfvertrouwen hebben betekent dat je het gevoel hebt dat je jouw (levens)doelen kunt bereiken. Het is sterk gecorreleerd met allerlei andere psychologische variabelen, zoals hoeveel invloed je hebt op anderen, hoe verantwoordelijk je bent, hoe kalm je kunt blijven in moeilijke situaties en zelfs hoe gemakkelijk je geld kunt sparen.

Mensen die zich met zelfvertrouwen weten te presenteren, worden gemakkelijker geloofd en worden gezien als betrouwbare en intelligente personen. Bovendien kunnen ze sneller deals met hun zakenpartners sluiten en worden ze veel vaker verkozen tot leiders. Ons zelfbeeld heeft een enorme impact op onze (liefdes)relaties en wordt doorgaans al doende aangekweekt. Hoe kunnen we het dan verder ontwikkelen? Wat kunnen we doen om ons beter te voelen over onszelf, onze keuzes en onze toekomst?

Indien je meer informatie wenst of je liefst eerst alleen afspreekt met de coach, aarzel dan niet om ons te contacteren: het is niet alleen mogelijk, maar ook gratis!

Gaat je ervoor?

Voor een volledige dag met sandwiches en drank:

85 euro per persoon

Te storten op:

Human Intelligence academy

Fabriekstraat 38 bus 17

2524 LINT

reknr : BE 33 3631 7074 0046

BTW : BE06 868 90 157

www.cinact.com

www.hiacademy.co

Bij CinAct gaan we van start met een dagcursus…

Deel dit evenement

  • Facebook Social Icon
bottom of page