Onze cursussen

Onze cursussen bestaan uit drie modules, die geënt zijn op alle mogelijke ervaringsniveaus: Beginner, Advanced en Expert. Wanneer je voor het eerst een opleiding bij CinAct aanvangt, kies je logischerwijs meestal voor de Beginners Acting Course. Als je al heel wat ervaring hebt of al een erg hoog niveau behaalt, kan het in sommige gevallen aangewezen zijn om al meteen de Advanced Acting Course in te stappen, maar let op: door de unieke mengeling van elementen uit verschillende acteermethodes, NLP, Ericksoniaanse spraak, Facial Action Coding System en meer, is de kans klein dat je de leerstof al eens eerder hebt gezien! Al onze cursussen op zondag worden verzorgd in het Nederlands, maar als je daar voor open staat, zal je geregeld ook scripts in het Engels voorgelegd krijgen. Wil je ook iets in een andere taal kunnen doen? Contacteer ons dan even en vraag of het mogelijk is!

Past het niet in jouw budget ? vraag een afbetalingsplan aan per email

Beginners Cursus

Advanced Cursus

Expert

Cursus

Jaar

Cursus

Privé

Cursus

Prijs: 599 euro ( excl. btw ) 


Duur: 10 lessen. 3 uur 1x per week


Voordelen


Onze ervaren acteerdocenten helpen je om jouw eigen talenten snel te ontdekken en deze nog krachtiger naar buiten te laten komen. Dankzij deze cursus zal je overtuigender en geloofwaardiger acteren. 


Kenmerken cursus


Na het volgen van Beginners Acting Course, ben je in staat om verschillende acteertechnieken toe te passen en jouw eigen emoties beter te controleren. 


Na het afleggen van het examen aan het einde van de cursus, ontvang je een Certificaat Beginners Acting™. Daarin staat precies vermeld waar je reeds sterk in bent geworden! 


Al onze docenten hebben jarenlange ervaring met de filmwereld, met acteren en met lesgeven. Die zie je dan ook terug in de cursus en in de kwaliteit van ons werk. Heb je al veel ervaring en vind je dat je de Beginners Acting Course kunt overslaan? Laat ons dat zeker weten, dan kijken wij of je mogelijk al meteen met de gevorderdencursus kunt beginnen. Omdat onze aanpak uniek is, raden we iedereen echter aan om minstens een les binnen de Beginners Actign Course te volgen — de kans is groot dat je zult merken dat je er toch van bij het begin wil bij zijn!

Beginners Acting Cursus

 
 

Advanced Acting Cursus

Prijs:  599 euro  ( excl. btw )

Duur: 10 lessen. 3 uur 1x per week

Voordelen

Je krijgt de kans om een verdiepende acteercursus te volgen die bij jouw niveau past. Als je in het verleden al wat acteeropleiding genoten hebt, bieden we je de mogelijkheid om je basiskennis te verruimen. 

Kenmerken cursus

Onze ervaren acteerdocenten zullen het beste uit ieder individu naar boven halen. Daarbij houden we rekening met jouw specifieke vragen, noden en doelen.

Net als het geval is bij onze andere cursussen, wordt er bijzondere nadruk gelegd op acteren voor tv en film, maar ook als je jezelf nog meer wil bekwamen in improvisatie, is er ruimte om je daarop toe te leggen.

Niet alleen bespreken we jouw prestaties middels cameraopnamen en meer, je leert ook meer bij over zowel de nationale als de internationale tv– en filmwereld.

Na het afleggen van het examen aan het einde van de cursus, ontvang je een Certificaat Advanced Acting™. Dat vermeldt elk aspect waar je al goed in geworden bent, waardoor jouw beste eigenschappen duidelijk worden (h)erkend.

Prijs: 599 Euro ( excl. btw ) 

Duur: 10 lessen. 3 uur 1x per week

Voordelen

Je zult de verschillende acteertechnieken op een praktische manier kunnen toepassen in een echte scène en dat allemaal in groep. Daarbij ontvang je persoonlijke feedback in een actieve en creatieve sfeer.

Hier staan nieuwe aspecten van de benadering centraal en bouw je een fundament om levendig en geloofwaardig te acteren. Daarnaast zal je jouw competenties, kwaliteiten en vaardigheden maximaliseren. 

Kenmerken cursus

Je acteert in synergie met het gedrag van de tegenspeler en reageert vanuit een persoonlijke invalshoek. Je ontdekt alle sleutels om waarachtig te reageren, waarbij je je totaal inleeft en inwerkt in een rol. Net zoals grote topacteurs als Robert De Niro en Al Pacino, word je een echte acteerexpert!

Na het afleggen van het examen aan het eind van de cursus, ontvang je dan ook een Certificaat Expert Acting™. Daarop staan alle onderdelen vermeld waarin je al sterk bent geworden - een buis over heel de lijn is dus zeldzaam!

Expert Acting

Cursus

 

Privé Cursus

 

Jaar Cursus

  • Facebook Social Icon

© 2020 by CinAct. All rights reserved.